Član
Imam jedan problem, ustvari od juce auto nece da prima gas kad je zagrijan. Ovako, vec duze vrijeme sam imao problema, auto kad vozim na kracim relacijama radi bez problema, jeli idem na duze relacije znalo se desiti da zatrokira da nece da primi gas, kao da je zacepljen dotok goriva, ali sam to u međuvremenu rijesio, skidao pumpu ( rezervar cist ko suza ), promijenio filter goriva i zraka, ocistio dizne, opet isto mi se desavalo.
Juce sam vozio uz jako veliko brdo i parkirao bez problema, kad sam krenuo iz gostiju spustim se ali vec na pola brda poceo je nemiran rad, trokiranje i skoro na kraju mi se auto ugasi, nisam ga mogao upaliti nikako dok se malo nije ohladio i onda opet upali se ali cim se malo zagrije pocne sa trokiranjem i ugasi se.
Jutros sam ga upalio bez problema, radio na leru 5 minuta, gas prima sve OK, cim se zagrijao opet ista stvar ugasi se sa trokiranjem.
PS: Auto sam vozio prije mjesec dana na dijagnostiku, pokazala je lambda sondu, dali ovo moze biti do nje, ili je nesto drugo u pitanju ( rekose mi i senzor radilice ).
Hvala svima na pomoci.
Auto: Fiat Punto mk1 1.2 16V 63KW
promijenjene svijecice, kablovi, filter goriva, zraka, dizne ociscene.
Juce sam vozio uz jako veliko brdo i parkirao bez problema, kad sam krenuo iz gostiju spustim se ali vec na pola brda poceo je nemiran rad, trokiranje i skoro na kraju mi se auto ugasi, nisam ga mogao upaliti nikako dok se malo nije ohladio i onda opet upali se ali cim se malo zagrije pocne sa trokiranjem i ugasi se.
Jutros sam ga upalio bez problema, radio na leru 5 minuta, gas prima sve OK, cim se zagrijao opet ista stvar ugasi se sa trokiranjem.
PS: Auto sam vozio prije mjesec dana na dijagnostiku, pokazala je lambda sondu, dali ovo moze biti do nje, ili je nesto drugo u pitanju ( rekose mi i senzor radilice ).
Hvala svima na pomoci.
Auto: Fiat Punto mk1 1.2 16V 63KW
promijenjene svijecice, kablovi, filter goriva, zraka, dizne ociscene.