RE: Fiat Marea 16v turbo
djogi86 je napisao(la):
Jeli isti zadnji most sa kupea i mare-e, mislim da je takav i na bravu samo ovdje dodjju diskovi.
Hajd javi kako si to skopco, kako reaguju kocioni klipovi, glavni i zadnji onaj, da li ce biti kakvih problema i to.
bas me intresuje.
Ja imam problme na svom bravicu, zadnji tockovi mi dosta jace koce pa se ponasa kao da mu povlacim rucnu... a sve sam izmjenjao i naprijed i nazad!!
Znas li ti do cega bi jos moglo biti??
Isti problem i ja imam na svojoj bravi, samo se nisam stigao pozabaviti s time zasad, pretpostavljam da je 5ti kocioni u pitanju, da on budalesa, zakiva ili nesto sl. jer poslije par inicijalnih kocenja "dodje" sebi.....
most je malo siri na coupeu, trag tockova tj. , nisam vidio svojim ocima al' tako kaze majstor koji mu radi , ali most kao most, mjesta kopcanja itd, sve je isto....mozes prepakovati diskove sebi na obicni most, ja sam to radio kod sebe na tempri, treba ti sve komplet, diskovi celjusti, sajle rucne, i nosac celjusti, caka je u tom nosacu celjusti koji se postavlja ispod osovine lezaja, osovinu/nabu mozes ostaviti svoju bez problema, ne treba ti drugaciji lezaj tocka...ja sam ostavio 5ti kocioni koji je bio i s dobosima, nema nikakvih problema, niti "zabacuje" auto niti sta....