Član
evo da pokazem kako sam danas satrao svog coupejca...srce me boli...toliko sam bio zavolio ovaj auto..i zavrsi jednim kobnim danom tj.danas 02.07.2008,sto je najgore nije DVE mojom krivicom,ali auto je totalna steta,pogledajte samo kako to izgleda na 1. slici...nego idemo redom,krenuo sam iz bihaca kuci za cazin,i poslije pokoja,ima ravnik i onda blaga krivina pa opet ravnik,sve kraj une,inace tu se postizu velike brzine,ali danas bas nisam bio raspolozen za velike brzine,i kad nesto hoce ja idem nekih 80-90 km/h,i usuprot mi ide bijeli caddy(veliko mu hvala) i blica svjetlima ,ja i kolega mislili policija,svezemo se i ja smanjim na nekih 60-70 km/h,medjutim pri izlasku iz krivine ja nailazim na debeli sloj blata,dzabe kocenje,dzabe gas,dzabe okretanje volana,nista ne pomaze,odnese me na zastitnu ogradu zakacim i dobijem dosta dobro ubrzanje na tom mulju,ledu...i zabijam se u auto ispred sebe,koje je stajalo jer se vec bilo sudarilo s dzipom,ali vidi se sve na slikama...kakva nam je drzava,na slikama se ne vidi kako je bilo jer su slikane 1h nakon nesrece pa se to osusilo sceste mada i dalje ima puno...blato je tu od kamiona Ikic komerc,koji su nesto cistili Unu,pokupili mulj,blato i voda izmjesani i prevozili,i otvorila se stranica sve se prosulo ali oni nastavili...i eto kako zavrsi...sve u svemu mogu reci da nije bilo pojasa i airbagova pitanje je kako bi prosli ja i drug,s kakvim ozljedama,ovako je sve zadovoljavajuce....
evo kakva je bila cesta,to je jos osusena, kad sam ja naletio citava je cesta bila od blata a ovdje malo ocisceno i osuseno,ali...
evo i mene s ozljedama :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
evo kakva je bila cesta,to je jos osusena, kad sam ja naletio citava je cesta bila od blata a ovdje malo ocisceno i osuseno,ali...
evo i mene s ozljedama :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------