Fiat Bravo 1.4 12v

Fiat Bravo 1.4 12v

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej ljudi... evo da predstavim svoj auto... imo sam ovog Golfa [attachment=28709] prodo ga i uzeo ipak Fiat Bravo.... reko sam da cu uzet golf 3 1.8 GT ali sam se predomislio.... s ovim sam pre zadovoljan sto se voznih osobnosti tice..... ali par stvari cu skinuti s njega cim malo zatopli....[attachment=28708][attachment=28707] prvo farbam ove sive i crne detalje u boju auta i skidam naljepnice s vrata, tamna stakla i felge ljepse.......[attachment=28710][attachment=28711]

E da... auto je 1996 godiste, ima sve osim klime i koze.... jako je udoban i fino ide.... 1.4 12v

Član
Dobar Bravo, samo skidaj naljepnice sto prije, puno ljepse ce izgledat bez naljepnica;)

Član
jel ti ovaj fiat slucajno dosao iz slovenije,ove naljepnice mi lice samo na njih,,btw koja promjena,s VW-a na Fiata,,u svakom slucaju nek ti je sretno,puno predjenih kilometara bez kvarova;)

Član
lijep fiat...neko ga gadno poceo sredivati,,sreca pa nije dalje isao..ti to mozes lako prepraviti;)

Član
Ljep bravo prva liga a sto se tice naljepnica ako mislis ovu na vratima i ja sam za skidanje a sto se tice znakova mi probali fenom i silkom nema sanse otpo znak s lakom :( vratili ga na isto mjesto i to je to pozzzz ;)

ljudi a kako da skinem te naljepnice a da ne shebem boju??? i vidite ovo.....[attachment=28729] stavio je ovu maskicu za farove i naljepio ih silikonom ja mislim.... kako da ja to skinem a da nesto ne ostetim?? oce moci to sa fenom... nije bitno ak shebem to crno bitno da far ostane citav.......

Član
koji je seljak to vozao,ccc boze sacuvaj,pravo cunning,pokusaj fenom,ako je vec silikonom lijepljeno,zagrijat ce se silikon pa ce popustit;)

ArminM je napisao(la):
jel ti ovaj fiat slucajno dosao iz slovenije,ove naljepnice mi lice samo na njih,,btw koja promjena,s VW-a na Fiata,,u svakom slucaju nek ti je sretno,puno predjenih kilometara bez kvarova;)

fiat je iz Karlovca a ja sam iz Slavonije znaci sad je u Vinkovciima... promjena je straaasna.. razlika udobnosti i svega je kao nebo i zemlja naspram golfa.... majke mi.......

e da feluge su stigle......[attachment=28730] DEZENT 16" preeedobre.......

ArminM je napisao(la):
koji je seljak to vozao,ccc boze sacuvaj,pravo cunning,pokusaj fenom,ako je vec silikonom lijepljeno,zagrijat ce se silikon pa ce popustit;)

ok tenks :cool:

sinoc sam vozio ovakvog,motor 1.2 16v i fino ide bgm :cool:
a taj od koga si kupio auto,nema pojma o zivotu...sta uradi od auta,al nadam se da ces ga sredit kako bog zapovijeda :D
nek je sa srecom,felge su ok ;)

Član
Fino ces ti to sredit kako si i planiro ,ove najlepnice zagrij fenom i polako odljepljuj sa jedne strane pocnes i trebalo bi da ide pokusaj od koga posudit onaj industrijski fen on bolje grije ovi kucni za kosu mogu isto posluzit al malo teze ..ako ostane ljepila polir pastom skines il na krpicu malo benzina i skine to .....

I nek si uzeo umjesto golfa ovo imas vise opreme a i modernije auto izgleda da se sredit fino ;);)

ok pokusat cu tako.... imam ja taj industrijski ali ja sam cuo da ce mi to skiniti boju, oce benzin napravit kakav problem na boji??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.