Član
nedim98 je napisao(la):Dobar Bravo sretno u nastavku radova
hvala
nedim98 je napisao(la):Dobar Bravo sretno u nastavku radova
Kralja1992 je napisao(la):Fiat svaka čast,a naljepnice isto tako vrh :lol: :lol:
svaka čast!!
NeleX je napisao(la):Fin bravo svidja mi se krov kako si odradio. Mozes li mi reci jeli to folija ili si farbo, ako je folije gdje ima kupiti i posto si platio. sretno dalje
zlajaaa je napisao(la):Samo neka je haluge, guze i devedespetice :lol:
__minel__ je napisao(la):NeleX je napisao(la):Fin bravo svidja mi se krov kako si odradio. Mozes li mi reci jeli to folija ili si farbo, ako je folije gdje ima kupiti i posto si platio. sretno dalje
e hvala drug...krov je farban crnom bojom...nisam htio foliju...a imas carbon folije svugdje kupit..mislim da je 20-tak maraka sad kvadrat..imas ovdje na stranici kod mnogih...bilo je u edo_16v...
NeleX je napisao(la):__minel__ je napisao(la):NeleX je napisao(la):Fin bravo svidja mi se krov kako si odradio. Mozes li mi reci jeli to folija ili si farbo, ako je folije gdje ima kupiti i posto si platio. sretno dalje
e hvala drug...krov je farban crnom bojom...nisam htio foliju...a imas carbon folije svugdje kupit..mislim da je 20-tak maraka sad kvadrat..imas ovdje na stranici kod mnogih...bilo je u edo_16v...
Ma znam za karbon necu karbon to mi je bezveze, mislim da sam negdje vidio da ima takva folija negdje sam gledao da je lik radio pa sam mislio da si i ti. :123:
Sporting je napisao(la):Ne ureklo se mashala