S STOLE ABARTH Početnik 14.01.2008 #93 napokonn montirane prednje kočnice sa una turbo (239 mm ventilirajuci diskovi) puno hvala seljaku iz sarajeva
napokonn montirane prednje kočnice sa una turbo (239 mm ventilirajuci diskovi) puno hvala seljaku iz sarajeva
DanielST Član 16.01.2008 #95 Procitao sve u jednom dahu. Svaka cast! Cijenim ovakav trud. Kad budem dolazio gore na street race ima da bacimo djir!
Procitao sve u jednom dahu. Svaka cast! Cijenim ovakav trud. Kad budem dolazio gore na street race ima da bacimo djir!
S STOLE ABARTH Početnik 16.01.2008 #97 DanielST je napisao(la): Procitao sve u jednom dahu. Svaka cast! Cijenim ovakav trud. Kad budem dolazio gore na street race ima da bacimo djir! Kliknite za proširenje... hvala, nema problema, samo se javi i provozat cemo se...
DanielST je napisao(la): Procitao sve u jednom dahu. Svaka cast! Cijenim ovakav trud. Kad budem dolazio gore na street race ima da bacimo djir! Kliknite za proširenje... hvala, nema problema, samo se javi i provozat cemo se...
S STOLE ABARTH Početnik 22.01.2008 #98 ugradjeni el. podizaci stakala http://www.youtube.com/watch?v=IRNghyOXvKQ
eddo Član 22.01.2008 #100 hahahahahah cuj el. podizaci .... moje 2001. godina pa to nema .... sramota me sad spopala ....
S STOLE ABARTH Početnik 23.01.2008 #101 ma ne mora te biti sramota, meni je to prijetalj ugradio cisto da se rijesim onih mehanickih podizaca koji su se cesto kvarili....
ma ne mora te biti sramota, meni je to prijetalj ugradio cisto da se rijesim onih mehanickih podizaca koji su se cesto kvarili....
freak Član 23.01.2008 #102 pozz....jedno pitanje...(ako nije tajna)...da li su to mozda oni univerzalni podizaci stakla?
S STOLE ABARTH Početnik 23.01.2008 #104 motori su sa fiata 132 upasani u mehanizam od mog fiata 128 sat vremena posla auto koči malo bolje sada, ali mislim da se razlika najvise vidi kad se puno koči onda te kočnice dolaze do izrazaje jer se bolje hlade
motori su sa fiata 132 upasani u mehanizam od mog fiata 128 sat vremena posla auto koči malo bolje sada, ali mislim da se razlika najvise vidi kad se puno koči onda te kočnice dolaze do izrazaje jer se bolje hlade
E Emin 1.6 16V Član 28.01.2008 #105 ..auto je boca i pol...imao ga par puta prilike viditi uzivo...super autic..old schol...