Član
VR6Boki je napisao(la):Za DLSa mi je jasno, on vazda pise nebuloze, al kako se ti slazes sa tim OggyBoy?? Pa i ti si na ovaj forum stavljao klip kako vozis 170 il tako nesto obicnom cestom, sta da je nesto krenulo po zlu, recimo pukla guma i da si se zabio u auto iz kontra smjera. I da onda neko ovako pise, bil ga i tada podrzavao??
Jasno mi je kad neko ko vozi skroz po propisima ovo kritikuje (a takvih je malo), al ovako neko ko radi slicne stvari, to je jako licemjerno i bezobrazno.
Ja nisam rekao da sam cvjećka, neću nikad ni biti, ali nikad nisam doveo u opasnost bilo koga. Bio je PRAZAN PUT, dugačak pravac koji poznajem kao svoje dvorište i mrak i samo sam poooolaaaako dodavao gas do 170, obišao jedan auto, mislio da je presretač i usporio. Samo sam rekao da bih više volio da je on poginuo nego djevojka. Da ja napravim neki belaj, volio bih da ja JEDINI poginem, a drugi da prođu bez posljedica. NIKAD nisam dovodio u opasnost sebe i druge kad vozim, a volim se glupirati malo više kada sam SAM u autu.