aveo je napisao(la):Pozdrav svima
Evo odlucio sam se za stavljanje felgi na chevrolet avea,trenutno imam gore 15 coli i sad bi stavio 16 pa me zanima jel bi isla gore 8x16 et 30 felga raspom rupa 4/100.hvala na odgovorima
.nOKe je napisao(la):aveo je napisao(la):Pozdrav svima
Evo odlucio sam se za stavljanje felgi na chevrolet avea,trenutno imam gore 15 coli i sad bi stavio 16 pa me zanima jel bi isla gore 8x16 et 30 felga raspom rupa 4/100.hvala na odgovorima
jel kod njega fabricka 13ka ?
ja da sam na tvom mjestu (vidjevsi kako stoji ona 15ka-mala je) uzeo bih naprijed 7 ili 7.5x16 i nazad 9x16, to bi bilo to sigurno
poslije toga uzmes kratke opruge ili gewinde (zavisi koliko para oces da das na ovjes) i to je to
neces fulati sigurno
sto se tice odabira felge, ganjaj nesto tipa borbet t, brock b1 ili ako nadjes neke polovne bs
pozz
sad nisam skuzio jel s ti salis sa ovim da ces placat iz svo đžepa ili sta al dobro...ajde mi recite sad koliko dode tn1 u bosni u a3m-u ako tko zna.nOKe je napisao(la):haha
oce otici ce ti komplet ovjes
kao sto je i meni otisao kad sam presao sa 175 70 13 na 195 45 15..
to su suplje price, ako imas novaca za tn1 uzmi ih odmah slobodno ja cu ti popravljati ovdjes iz svog dzepa hahah
odlicne felge i stavi te 195 45 tamam da ih navuces da dobijes onu kosinu
a sto se tice eta, koliko god da budes mozes distance uglavit ,)
Faya_M5 je napisao(la):noKe, mogu samo bit izbacenije s manjim offsetom, tako da mu ne trebaju distanceri ni u kom slucaju...
e jd sjecas se kad ti je otpo tocak prosle godine jer ti je puko citav most zbog 16ke jos 195 ojjjjjjjjjJD. je napisao(la):sto se tice ovjesa, ja sam na corsi sa 175/65 14 presao na 195/45 16 i nakon 3.5 godine nista nije otislo, a i spustena je, pa eto skontaj kako se to "brzo" sjebe na vecim felgama... lovacke price
to pricaju ljudi koji jebu auto po rupama i ne paze kako voze pa onda kad nesto ode traze sebi opravdanje
sto se tice dimenzija, kalkulator kaze ovako (ako ti je ta sad felga 6x15.. pretpostavljam da jeste 6 ? )
kad stavis 8x16 ET30 felga ce ti biti blize ovjesu 15mm, a vise vani 35mm u odnosu na 15ke...
u svakom slucaju, mislim da je to sto ti odgovara, jedino da mozda za svaki slucaj provjeris da li ima vise od 15mm prostora izmedju sadasnjih tockova i ovjesa...
JD. je napisao(la):sto se tice ovjesa, ja sam na corsi sa 175/65 14 presao na 195/45 16 i nakon 3.5 godine nista nije otislo, a i spustena je, pa eto skontaj kako se to "brzo" sjebe na vecim felgama... lovacke price
to pricaju ljudi koji jebu auto po rupama i ne paze kako voze pa onda kad nesto ode traze sebi opravdanje
sto se tice dimenzija, kalkulator kaze ovako (ako ti je ta sad felga 6x15.. pretpostavljam da jeste 6 ? )
kad stavis 8x16 ET30 felga ce ti biti blize ovjesu 15mm, a vise vani 35mm u odnosu na 15ke...
u svakom slucaju, mislim da je to sto ti odgovara, jedino da mozda za svaki slucaj provjeris da li ima vise od 15mm prostora izmedju sadasnjih tockova i ovjesa...
aveo je napisao(la):15mm znaci 1.5 cem imam centimetara do ovjesa to sam siguran al ako ja tebe dobro kuzim da ce meni felge biti izbocene jos 3.5 cm prema van to mi se nece sviđat.Znaci od blatobrana jos 3.5 cm