Fejsbuk problem

Fejsbuk problem

Član
'Ajmo, da vidim ruke gore ko je haker:lol:
Problem je u tome sto sam stalno online na fejsbuku...koristim ga preko mozille i win 7, i preko telefona,android,klasicni pretrazivac i onaj ebuddy za chat...24h dnevno sam online,iako sam tu samo 2-3 sata dnevno...ne kontam do cega je,ljudi mi se po svu noc javljaju,iako tada spavam :lol:
pa ako je neko imao slican problem,jel do racunara,telefona?

Član
ocito ti neko zna sifru pa je logiran na svom racunaru pa te kontrolise.
probaj promjeniti pasword pa se izlogirati da vidimo sta ce ti reci

Legend
Provjerite seting sa telefona, jer ja isto vidim sve koji su se logovali sa telefona iako nemaju onu zelenu tackicu na ikoni (koja inace oznacava kad si on-line), iako nisu tu... vjerovatno telefon registruje da si stalno on-line... ;)

Član
moguce da imas onaj facebook messenger, pa ti na chatu kad si offline stoji ikona telefona, pa ljudi kontaju da si tu online preko telefona, a ti si ustvari offline i ta ikona oznacava da ce poruke biti dostavljene na telefon. Ja sam donedavno koristio to na iPhone pa sam izbrisao iz navedenog razloga, jer ljudi ne zele shvatiti da nisam tu. Odjavi se sa chata i nek ti neko pogleda ima li ti ikona telefona pored imena...

dogodila mi se ista stvar od kako sam promjenio telefon (takodjer android) imao sam facebook messenger i bio sam online stalno. znaci do komp. ti nije sigurno ako si se odjavio sa fejsa, a na mob. se moras odjavit sa ebuddy-a (ne samo izac nazad jer on ostane prijavljen) ;)

edoze je napisao(la):
'Ajmo, da vidim ruke gore ko je haker:lol:
Problem je u tome sto sam stalno online na fejsbuku...koristim ga preko mozille i win 7, i preko telefona,android,klasicni pretrazivac i onaj ebuddy za chat...24h dnevno sam online,iako sam tu samo 2-3 sata dnevno...ne kontam do cega je,ljudi mi se po svu noc javljaju,iako tada spavam :lol:
pa ako je neko imao slican problem,jel do racunara,telefona?

Dogodilo se meni to , ljudi mi se u 4 ujutro javljaju , ja lafo online :D proci ce samo , to je do njih nesto ;)

Član
do telefona , tu si online stalno, mnogi koji imaju andriod na mobu i kod mene su online all the time ;)

Član
napravio sam,pobrisao cookies u pretrazivacu ,deinstalirao onaj ebuddy na telefonu,deaktivirao racun i ponovo aktivirao i sad je ok...do kad,ne bum znal,al et,nesto od ovog je pomoglo:lol:
hvala svima
usput,ovo je izgleda neki bug na androidu,dosta ljudi se zali na ovo bez obzira koji telefon koriste,samo da radi na androidu...

Član
do mobitela je vjerovatno,imam i ja 3 ljudi koji ulaze ponekad preko moba(android) i stalno su mi online i kad jesu i kad nisu,ne znam ni ja kako da rijesim problem:icon_smile: