Farbanje plastika

Farbanje plastika

Član
Hocu da farbam plastike na Scenicu rx4 znaci sve su crne mat rece mi drug da ima neki sprej sa prajmerom da se ne guli... ima li neko iskustva kako to uraditi ili da apcigujem pa obicnim matom puhnut???
 
Član
ja sam svoje farbao obicnim mat sprejem, i dobro je ispalo

ocistio sam sve fino, zatim kupio plastic primer u spreju, naspricao prvo njime pa onda farbao matom.nema da se guli ili nesto slicno;)
 
Član
ako ces crnu mat... imas sprej za visoke temperature 600 stepeni proizvodjac RenCo, kotisti se za farbanje peci i slicno... ja sam sebi radio par sitnica na autu i vise sam zadovoljan nego da sma uzeo obicni mat sprej.. mada imas i drugih brendova nebitno a cijena je do 10 km :)...naravno to sve ali prvo podlogu moras pripremiti + prajmer :)
 

rs6

Član
pa jednostavnije je kupit crni bumper ( on u sebi ima prajmer vec ) i bolje ispadne ( k'o original ) i dugotrajno je ....
 
Član
ee jbg uzeo samo mat nisam vidio postove :icon_sad: ma saraeno ispalo... sad cu sve ponoco al sa ovim sto ste mi preporucili ;)
 
Član
Nemoj bez prajmer raditi jer su velike površine na RX4 , i nikako sprejem , jer će biti šareno , jer sprej nema pritiska , on je samo za manje površine.

To se mora kompresorom i špricom farbat , i uzeti kvlitetan akril mat (u bojama i lakovima ti mogu umiksat) da ne bi bilo šareno i da bude dugotrajno.
 
Top