-Suki- je napisao(la):sve ok samo da nije rađeno sprejen jer je to nula bodova, kani kap benzina ili razređivaca ili cak i neke ozbiljnije tecnosti u praoni pa ces vidjeti
potpis...-Suki- je napisao(la):sve ok samo da nije rađeno sprejen jer je to nula bodova, kani kap benzina ili razređivaca ili cak i neke ozbiljnije tecnosti u praoni pa ces vidjeti
saleee je napisao(la):potpis...-Suki- je napisao(la):sve ok samo da nije rađeno sprejen jer je to nula bodova, kani kap benzina ili razređivaca ili cak i neke ozbiljnije tecnosti u praoni pa ces vidjeti
po meni baceni 80km,ja sve ovo sto si ti odradio uradim za 30km...
-Suki- je napisao(la):sve ok samo da nije rađeno sprejen jer je to nula bodova, kani kap benzina ili razređivaca ili cak i neke ozbiljnije tecnosti u praoni pa ces vidjeti
saleee je napisao(la):To sam ti i napisao da je jeftinije da si spricom radio a i dosta kvalitetnije...
-Suki- je napisao(la):ja neznam druze sto se ti palis, predstavio si rad, pohvaljen ti je rad i sve, data je primjedba na materijale koji su se pri tome koristili i ti se sad tu nesto pravdas zasto ovo zasto ono...
mozes ti bojat felge i vodenim bojicama mene to nezanima, ali kad kazem da ce ih kisa oprati onda nema ljutnje stari moj
Limpi je napisao(la):pohvale na diy al opet kada se sabere , koliko je kostao materijal i sve(,vrijeme, struja, voda, pice, meza, itd ) , bolje jos "malo" namirit i odnijet nekom da ih bas spricom, "profi" odradi...