Alen_7 je napisao(la):061657746 Miko - Tuzla Jedu malu djecu sto se toga tice..sve ti objasne sta i kako..jucer bas bio kod njih....covjeku skinuli na 307- ici FAP...covjek sav sretan Eto pa vidi kako hoces..I ja imam 307 icu...vozit cu ovako sa FAP-om dok ne pocne zezat..cim pocne srat..ide FAP OFF...
..Pozz:123::123:
zile je napisao(la):Da li neko zna gdje se moze skinut FAP filter sa pomenutog auta i koje su prednosti odnosno mane toga.
Hvala unaprijed
takac je napisao(la):zile je napisao(la):Da li neko zna gdje se moze skinut FAP filter sa pomenutog auta i koje su prednosti odnosno mane toga.
Hvala unaprijed
E malo sam istrazivao ovo sto si pitao. Skidanjem FAP filtera mozes sebi zakomplikovati zivot =)
Kazu ljudi koji su ga skinuli da su imali strasnih problema kasnije sa motorom i procesorom motora. Problem kada pokusa da uradi proces regeneracije...
Stalno mu pada taj proces i onda nastanu problemi nakon odredjenog broja neuspjelih pokusaja
mara- je napisao(la):takac je napisao(la):zile je napisao(la):Da li neko zna gdje se moze skinut FAP filter sa pomenutog auta i koje su prednosti odnosno mane toga.
Hvala unaprijed
E malo sam istrazivao ovo sto si pitao. Skidanjem FAP filtera mozes sebi zakomplikovati zivot =)
Kazu ljudi koji su ga skinuli da su imali strasnih problema kasnije sa motorom i procesorom motora. Problem kada pokusa da uradi proces regeneracije...
Stalno mu pada taj proces i onda nastanu problemi nakon odredjenog broja neuspjelih pokusaja
Pa zato što im to levati urade. Ne može se to samo skinuti. Mora se i softverski rješiti i nikakvih problema.
http://chip-tuning.com.ba/index-3.html