Svi varaju SVI, postoji tzv. Grupni nivo izduva koji svaka kompanija mora da zadovolji godinama je GM klasifikovao PT kruzera kao KAMION da bi im prosjek bio po zakonu!
Ali neka istrazuju neka svima naplate nije meni zao VW da se razumijemo, za sta je varao treba i da plati.
Ali pisati kako neko uziva u tome ili mu drago je po meni ....
Kakav TAS u kakvoj Vogošći!?Upravo tako. I ne radi se samo o preventu, ima tu jos firmi, kao sto je TAS u Vogosci pa poslovnice Cimosa iz Slovenije koji ima vise fabrika u BiH (Gradacac,Sarajevo,Zenica...) e sad zamisli ovu kaznu sa cijih ledja ce da gule.
Imas u Vogosci u krugu starog TAS-a fabriku VW gdje se na CNC masinama pravi rukavac za VW vozila i salje u druge zemlje na ugradnjuKakav TAS u kakvoj Vogošći!?
Mislih DC napisah GMO'kle PT Cruiser GM-ov?
Nije TAS, pomislio sam na to, nego neka posebna firma....kao što su i druge, privatne, ali rade za vw i druge proizvođače. A nijedna ne radi 100% za vw grupu, ni prevent, ni bekto, ni cimos...Imas u Vogosci u krugu starog TAS-a fabriku VW gdje se na CNC masinama pravi rukavac za VW vozila i salje u druge zemlje na ugradnju
T svaki vw je jako kvalitetno udobno auto
Jesi se vozio ikada u vw cim pricas da je udoban? Imao sam jettu mk5. Radio sa T4, T5, T5 2009, New Caddy Maxi, o kakvoj udobnosti pricas? Ledja i bubrezi me boljeli poslije svakog puta. Jest, udoban za onog ko ima kamen u bubregu pa da ga se rijesi...To da ljubitelji pljuju po drugim markama nije istina vec je obratno ovde se vw pljuje. I onda dodje recenica tipicna "kupio golfa jer...glupi balkanski mentalitet" . Ne znam da je vw toliko los ne bi ga ljudi kupovali i ostali vjerni tom automobilu!? Ispada da vi s francuzima nesto japancima korencima znate nesto sto 80% ljudi iz bih ne zna. Molim vas iskoristite ovaj forum prosvjetlite narod! Ostajem pri tome svaki vw je jako kvalitetno udobno auto dizajnom jako dosadno. Ali 80% vozaca trazi pouzdanost ekonomicnost ne trazi vremena 0-100 .