Član
chemb@ je napisao(la):Felge i auspuh...kriza,six i ja se stalno krpimo na auto.ba zbog toga:lol:
ej chemb@, a ajd nam reci sta je six rekao za felge??? Zasto su mu ovakve, mozda meni nece raja da povjeruje...
chemb@ je napisao(la):Felge i auspuh...kriza,six i ja se stalno krpimo na auto.ba zbog toga:lol:
sixpack je napisao(la):auspuh je supersprint dtm look..sto se felgi tice za ultraleggeru nemam para ,a druge me ne zanimaju, i jos da kazem da ovaj model nije za americko trziste nego ima plasma taho narucen u usa, pa je stoga velika podela u mph..nevolim pragove koji napadno izgledaju, pa cu jos ove drzat dok ne nadjem nesto sto mi stima..daleko je to od necega extra ali trenutno bolje nemogu i to je to..uvijek moze bolje ali para prica...
retrovizori su hyper style od fk
prednji branik-369 eura bez lakiranja
zadnji branik-280 e bez lakiranja
h&R ovjes komplet 60/40 svojevremeno znaci tad je bio 700 e
fk hyper style s adpterima 90e
pragovi 100 e
fk led stopke placene 279 eura
supersprint dtm look grupe n sa cijevi do grana 800e
momo team volan u svoje vrijeme 150e
fk angel eyes chrome look tad sam dao 270 e
modifikacije tj otvori na haubi i blatobranu oko 150 e
k&n 57i filter 90 eura
plasma tacho 85 eura
farbanje iz crne u briliant silber metalic 744 od novog mercedesa je boja 900e
kupljeno jos satovi pritiska ulja i voltmetar ovih dana trebam postavit
e sad mozda sam josnesto zaboravio ali uglavnom to je to....u planu jos oz ultraleggera i dvd sa tv tunerom.ali o tome kasnije nekad...
Schumi je napisao(la):Ima on u planu druge felge al pare igraju bitnu ulogu..
Joj myx ne mogu da se sjetim,sta je rekao zasto su takve,haj me podsjeti,fakat se ne sjecam...MyX je napisao(la):chemb@ je napisao(la):Felge i auspuh...kriza,six i ja se stalno krpimo na auto.ba zbog toga:lol:
ej chemb@, a ajd nam reci sta je six rekao za felge??? Zasto su mu ovakve, mozda meni nece raja da povjeruje...
edo_16v je napisao(la):Auto je OK ako se izuzmu felge, retrovizori i izduv:icon_rolleyes:
edo_16v je napisao(la):koji je motor u tom strancu GTI, 8v ili 16v
chemb@ je napisao(la):Joj myx ne mogu da se sjetim,sta je rekao zasto su takve,haj me podsjeti,fakat se ne sjecam...
mijo_16v je napisao(la):edo_16v je napisao(la):koji je motor u tom strancu GTI, 8v ili 16v
2.0 16v al je taj motor sad u mom autu