Liga Legend 20.08.2007 #46 RE: Evo moj PEUGEOT 406 I ja sam ga vidio na pijaci... ne mozes da ne stanes da pogledas... an an an... opasan je skroz... puno srece...
RE: Evo moj PEUGEOT 406 I ja sam ga vidio na pijaci... ne mozes da ne stanes da pogledas... an an an... opasan je skroz... puno srece...
sasad Član 18.12.2007 #49 RE: Evo moj PEUGEOT 406 ima mnogo stvari za otkinuti...mi u bosni volimo ponekad i na izlet otici...ovaj ti je ko kosilica... :icon_eek:
RE: Evo moj PEUGEOT 406 ima mnogo stvari za otkinuti...mi u bosni volimo ponekad i na izlet otici...ovaj ti je ko kosilica... :icon_eek:
SeEn_BoSs Član 21.12.2007 #50 RE: Evo moj PEUGEOT 406 Sporting je napisao(la): Nije los, malo prenadjidjan za moj ukus. Kliknite za proširenje... Slazem se prenadjidjan je totalno :icon_mad:
RE: Evo moj PEUGEOT 406 Sporting je napisao(la): Nije los, malo prenadjidjan za moj ukus. Kliknite za proširenje... Slazem se prenadjidjan je totalno :icon_mad:
tito_i_partija Član 21.12.2007 #52 RE: Evo moj PEUGEOT 406 ej meni su felge jake pravo ba....ako te ovi naloze i ti prihvatis da ne valjaju javi se ja kupujem... jesul 16 il 17''?
RE: Evo moj PEUGEOT 406 ej meni su felge jake pravo ba....ako te ovi naloze i ti prihvatis da ne valjaju javi se ja kupujem... jesul 16 il 17''?