M M_D_Mustang Član 26.05.2011 #31 hvala brate ako ga sad zelis vidit uzivo svrati samo u opine u garazu
renault_fan Član 28.05.2011 #33 kao sto trizex rece,napred i sa strane je extraa !!! ali nazad mi se cini malo cudan :S sve u svemu samo napred RESPECT za ideje
kao sto trizex rece,napred i sa strane je extraa !!! ali nazad mi se cini malo cudan :S sve u svemu samo napred RESPECT za ideje
M M_D_Mustang Član 28.05.2011 #35 polako narode pozadi jos radim niste vi jos vidili moje ideje hahaha bit ce uskoro i tog slike
Muamer7 Član 01.06.2011 #38 VIdio sam uzivo .. ne svidja mi se bas nesto ... i "Basa nema konkurenciju , sto on napravi ne moze niko u mo' "
VIdio sam uzivo .. ne svidja mi se bas nesto ... i "Basa nema konkurenciju , sto on napravi ne moze niko u mo' "
trizex Član 01.06.2011 #39 Muamer7 je napisao(la): VIdio sam uzivo .. ne svidja mi se bas nesto ... i "Basa nema konkurenciju , sto on napravi ne moze niko u mo' " Kliknite za proširenje... da, i?
Muamer7 je napisao(la): VIdio sam uzivo .. ne svidja mi se bas nesto ... i "Basa nema konkurenciju , sto on napravi ne moze niko u mo' " Kliknite za proširenje... da, i?
Zoranic MNE Član 02.06.2011 #40 e ovo je za postovanje extra projekat,izbaci slike jedva cekam da vidim kakav ce da bude koji je motor u njega?
e ovo je za postovanje extra projekat,izbaci slike jedva cekam da vidim kakav ce da bude koji je motor u njega?