arminnn je napisao(la):jel ovo tarikova :lol::lol::lol::lol:
Davor_ je napisao(la):Fin bmw kako se ponasa taj motor??
msm kako "nosi" tezinu auta??
[/quote
ma prije sam vozio 2,5 192 konja. pa sad ovaj kao da stoji, al opet i ovaj 2,0 ide mada bi ja vise volio bar onog 2,5 170 konja on je mjera jer ipak poteska je petica za tu kubikazu...
ma prije sam vozio 2,5 192 konja. pa sad ovaj kao da stoji, al opet i ovaj 2,0 ide mada bi ja vise volio bar onog 2,5 170 konja on je mjera jer ipak poteska je petica za tu kubikazu...
Kappa je napisao(la):Davor_ je napisao(la):Fin bmw kako se ponasa taj motor??
[/quote
Pa zato i pitam kod mene je 2.5 pa me zanima kako se ponasa taj motor i slicno kako trosi?
Inace smao su mi ove felne nekako izlizane na svakom BMWu ali nema sta bmw je boNboN
nemam sta vise dodati,samo osim da sam ja svo san ispuniomaleni0606 je napisao(la):Predivan ti je auto, boja savrsena, googlice uklopljene odlicno, moram priznat da ti blago zavidim, stalno sebi obecajem E39 i nikako da kupim, uvik je nesto
Po meni je ovo najljepsa BMW-ova linija ikada, auto ce bit lijep za 20 god ko i danas
Zelim ti da stvarno uzivas u njemu