Elko Član 19.01.2009 #16 ja se ne slazem sa djulbom zato sto ja imam forda focusa americkog uvezo ga direktno iz amerike
cnic_gsi Član 19.01.2009 #17 Fin focus stock ali ti si tu da ga dotjeras u doslovnu jurilicu :123::123::123:
daki Legend 20.01.2009 #18 Elko je napisao(la): ja se ne slazem sa djulbom zato sto ja imam forda focusa americkog uvezo ga direktno iz amerike Kliknite za proširenje... Pa bolan to je auto koje je radjeno za Americko trziste. Valjda si primjetio do sada razliku izmedju njega i svih ostalih..
Elko je napisao(la): ja se ne slazem sa djulbom zato sto ja imam forda focusa americkog uvezo ga direktno iz amerike Kliknite za proširenje... Pa bolan to je auto koje je radjeno za Americko trziste. Valjda si primjetio do sada razliku izmedju njega i svih ostalih..
Djulba No 2 Član 20.01.2009 #19 Neki ne kontaju,ali valjda vidi da je americki fokus dosta ruzniji...
robyby89 Član 22.01.2009 #20 Fin Focus...steta sto nije opran ... @Djulba ovo je bilo nisko...ma nije tolko ružan
Djulba No 2 Član 26.01.2009 #21 roby,ma nisam mislio da uvrijedim,ali mislim da je smisao bio svega samo da vidi razliku izmedju evropskog i americkog fokusa...
roby,ma nisam mislio da uvrijedim,ali mislim da je smisao bio svega samo da vidi razliku izmedju evropskog i americkog fokusa...