saledoboj Član 06.02.2009 #17 edoze je napisao(la): e moj sale,nije ti lahko:lol::lol: Kliknite za proširenje... aha tezak je zivot nas umjetnika
edoze je napisao(la): e moj sale,nije ti lahko:lol::lol: Kliknite za proširenje... aha tezak je zivot nas umjetnika
16ventila Član 06.02.2009 #18 saledoboj je napisao(la): edoze je napisao(la): e moj sale,nije ti lahko:lol::lol: Kliknite za proširenje... aha tezak je zivot nas umjetnika Kliknite za proširenje... arminnn je napisao(la): i meni u oci upade crna lajsna i ona crna ciza na karambolci, ostalo moze proce Kliknite za proširenje... mah ciza preko karambolke mi se bas svidja,a lajsna manje vise...hehe,:icon_smile:
saledoboj je napisao(la): edoze je napisao(la): e moj sale,nije ti lahko:lol::lol: Kliknite za proširenje... aha tezak je zivot nas umjetnika Kliknite za proširenje... arminnn je napisao(la): i meni u oci upade crna lajsna i ona crna ciza na karambolci, ostalo moze proce Kliknite za proširenje... mah ciza preko karambolke mi se bas svidja,a lajsna manje vise...hehe,:icon_smile: