damko je napisao(la):Dobro dosao........a da ti je tdi fabricki cisto sumnjam jer je 91god....mnogi od vas kazu tdi..? to je ustvari klasicni turbodizel sa intercoolerom....ono gl oprema ne znaci nista nema veze sa motorom.....kad stignes slikaj i motor da rjesimo misteriju.....
Pozdrav!
Kenno je napisao(la):DD
PS
I ( TDI, FSI, TFSI, SDI) je simbol za direktno ubrizgavanje, ne za intercooler.
ma daleko od toga da se prepirem sa tobom......da si rekao golf 2 GTD nebi bilo polemike nikakve.....zna se da se TDI motori nisu ugradjivali u dvojke... GTD-TDI dva razlicita svijeta.......I ja vrlo dobro znam sta pisem i sta govorim.....valjda ti je jasno da si se zafrkao kad si rekao golf 2 tdi....tu je ta tvoja "famozna greska" i neznam cemu ljutnja ako si rekao nesto pogresno i svjestan si toga???enes je napisao(la):Kenno je napisao(la):DD
PS
normalno ! evo primjera čovjeka koji zna ,al nije poletio da me ispravlja ...heheheh
damko je napisao(la):ma daleko od toga da se prepirem sa tobom......da si rekao golf 2 GTD nebi bilo polemike nikakve.....zna se da se TDI motori nisu ugradjivali u dvojke... GTD-TDI dva razlicita svijeta.......I ja vrlo dobro znam sta pisem i sta govorim.....valjda ti je jasno da si se zafrkao kad si rekao golf 2 tdi....tu je ta tvoja "famozna greska" i neznam cemu ljutnja ako si rekao nesto pogresno i svjestan si toga???enes je napisao(la):Kenno je napisao(la):DD
PS
normalno ! evo primjera čovjeka koji zna ,al nije poletio da me ispravlja ...heheheh
Dobro dosao!
damko je napisao(la):ma daleko od toga da se prepirem sa tobom......da si rekao golf 2 GTD nebi bilo polemike nikakve.....zna se da se TDI motori nisu ugradjivali u dvojke... GTD-TDI dva razlicita svijeta.......I ja vrlo dobro znam sta pisem i sta govorim.....valjda ti je jasno da si se zafrkao kad si rekao golf 2 tdi....tu je ta tvoja "famozna greska" i neznam cemu ljutnja ako si rekao nesto pogresno i svjestan si toga???enes je napisao(la):Kenno je napisao(la):DD
PS
Dobro dosao!