Član
meni je jedina mana ovih 8k sto po kisi nemaju puno efekta, tj imaju al manje od 6k...sve ostalo je za pohvalu
Limpi je napisao(la):aj komso, ne razmisljaj puno uzmi ksenone i dosta te vise ako iko vozi kratke relacije i sl, to sam ja, dnevno znam upalit/ugasit svjetla po xxxxx puta...
znas kakvi su kod mene, sociva nemam, "spusteni" da ne smetaju drugima, farovi mi prljavi unutra, a i losi su kod fabija, ali danas aBd idu na kupanje i tretman, uklanjanje bora i toga, valjda ce ispast na nesto dobro jedino ganjaj ako mozes, one h7r sijalice i da budes miran a zelene ksenone ti ima moj komsija, taksista onaj sa srebrenim opelom, ma vidas ga po gradu garant, a i ispred zgrade :lol: :lol:
Limpi je napisao(la):kako lomit far, zar neces samo malo "probusit" plastiku iza fara da prodju kablovi :icon_question:
Limpi je napisao(la):ma sve je to made in prc, koliko ih dnevno naprave u te dvije-tri fabrike tamo, normala da nece biti svi "isti", niti "boje" ni kvalieteta, zavisi i kakav te potrefi... nekima rade godinama, a drugima crkavaju nakon nekoliko mjeseci...
najbolje orginal farove i ksenone, te miran, jest da su cijene 10-tak "kitova"
todorovic je napisao(la):Limpi je napisao(la):ma sve je to made in prc, koliko ih dnevno naprave u te dvije-tri fabrike tamo, normala da nece biti svi "isti", niti "boje" ni kvalieteta, zavisi i kakav te potrefi... nekima rade godinama, a drugima crkavaju nakon nekoliko mjeseci...
najbolje orginal farove i ksenone, te miran, jest da su cijene 10-tak "kitova"
Upravo, ja imam sada 4300k u kombinaciji sa digital slim balastima i prezadovoljan sam, moja preporuka.