Al_Galone je napisao(la):A nisi stavio najbitniju informaciju,za koliko sekunti preleti 402??????????''
toon je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):A nisi stavio najbitniju informaciju,za koliko sekunti preleti 402??????????''
ne pise, pise samo da je cilj 6 sekundi
djavolica je napisao(la):i mene je to zanimalo...a preko bi i bilo presporo za ovo
4g63 je cudo :icon_smile:
toon je napisao(la):djavolica je napisao(la):i mene je to zanimalo...a preko bi i bilo presporo za ovo
nemora biti, jest da je 4x4, ali je i lagan... ako nema profi diferencijal( što vjerujem da ima jer je engleska zemlja puna proizvodjaca difova ), nece moci prenjeti snagu na podlogu...
djavolica je napisao(la):toon je napisao(la):djavolica je napisao(la):i mene je to zanimalo...a preko bi i bilo presporo za ovo
nemora biti, jest da je 4x4, ali je i lagan... ako nema profi diferencijal( što vjerujem da ima jer je engleska zemlja puna proizvodjaca difova ), nece moci prenjeti snagu na podlogu...
A kad su vec ovoliko napravili šteta bi bila da ne urade i to kako treba...ne znam, ako je već cilj to vrijeme onda će valjda i to uraditi.Sa koje stranice je ovo preuzeto?
djavolica je napisao(la)::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
sta je fascinantnije...snaga, obujam motora, tezina, modifikacije...ma no comment najjednostavnije :icon_biggrin:
Micek je to