Član
Nexus je napisao(la):Ovo je navlakusa da neko zaradi, ovo sto je zlaja postavio, nije crack jos izasao
jebiga, ja skino, ali nisam imo grafičku da pokrenem...
Nexus je napisao(la):Ovo je navlakusa da neko zaradi, ovo sto je zlaja postavio, nije crack jos izasao
amcibald je napisao(la):Dali se i kod vas u kokpit kameri slabo gotovo nikako ne cuje rad kamiona. provjerio sam u setingu i zvuk je na max. e da,da jos dodam da radio i sirenu odlicno cujem al kamion ne bas.
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):amcibald je napisao(la):Dali se i kod vas u kokpit kameri slabo gotovo nikako ne cuje rad kamiona. provjerio sam u setingu i zvuk je na max. e da,da jos dodam da radio i sirenu odlicno cujem al kamion ne bas.
Fabricka greska Tako je kod svih :icon_smile:
e to je to znaci. hvala drug.
zlajaaa je napisao(la):Prevno sam se sa prikolicom, i ostao tako.. stisno sa T i kamion mi se ispravio, a prikolica ostala izvrnuta :icon_question: šta da sad radim? ako prekinem poso ode 12000...
stavi opcije na najdvece onda i oni upale farovee imas u opcije dal da njima svjetle istiiallroad je napisao(la):Najgluplja stvar u igrici je sto navece se samo moja svjetla vide...ovi drugi vozaci kao da voze bez farova nidje veze
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Raja gdje se gasi ova simulacija pospanosti
Ja imam cca 12.000 € od radnika , tako da ni ne osjetim kredit Sad skupljam za sljedecu garazu i kamione