zlajaaa Član 31.10.2012 #242 Karaula style :lol: B.M - Floyd je napisao(la): Jugiša,aj uslikam ti svoj kamion pa ubacim sliku,level 7 ,fali mi nešto sitno exp do 8 i imam kamion od 750 ks Kliknite za proširenje... ja sam u drugom level-u ubacio motor od 750KS ... prije je bio 600KS
Karaula style :lol: B.M - Floyd je napisao(la): Jugiša,aj uslikam ti svoj kamion pa ubacim sliku,level 7 ,fali mi nešto sitno exp do 8 i imam kamion od 750 ks Kliknite za proširenje... ja sam u drugom level-u ubacio motor od 750KS ... prije je bio 600KS
zlajaaa Član 31.10.2012 #244 B.M - Floyd je napisao(la): Šta li si ti radio !? :lol: Kliknite za proširenje... Jebo mu znanje Nije mi bila velika razlika reparacija/novi motor... eh sad i u mene demo isteko :icon_cry:
B.M - Floyd je napisao(la): Šta li si ti radio !? :lol: Kliknite za proširenje... Jebo mu znanje Nije mi bila velika razlika reparacija/novi motor... eh sad i u mene demo isteko :icon_cry:
S stevdza Član 01.11.2012 #245 Sta da radim da mi se ne pojavljuje demo istekao.Ako znate napisite ako ne napisite
YUgisa Član 01.11.2012 #246 Hahahahahaha svakih par stranica neko pita sta uraditi :lol: Ima u temi sta uraditi u tom slucaju ali nije svima to uspelo
Hahahahahaha svakih par stranica neko pita sta uraditi :lol: Ima u temi sta uraditi u tom slucaju ali nije svima to uspelo
vedo_003 Član 01.11.2012 #247 nekima uspjeva tako sto ne upisuju odma kljuc nego kad prvi put zatrazi tako je meni i za sad radi perfekt
nekima uspjeva tako sto ne upisuju odma kljuc nego kad prvi put zatrazi tako je meni i za sad radi perfekt
S stevdza Član 01.11.2012 #249 Pa sta kad mi se dopada igrica svako bi pitao.Sad svakih 10 min brisem nesto iz save pa cd key i vozi.Tek sad mi dodje da zapalim komp.
Pa sta kad mi se dopada igrica svako bi pitao.Sad svakih 10 min brisem nesto iz save pa cd key i vozi.Tek sad mi dodje da zapalim komp.
zlajaaa Član 03.11.2012 #252 eo krek, brzina skidanja je preintergalaktična http://www.gamescrack.org/euro-truck-simulator-2-crack/
eo krek, brzina skidanja je preintergalaktična http://www.gamescrack.org/euro-truck-simulator-2-crack/
tigar3110 Član 05.11.2012 #255 osto sam bez goriva par km prije benzinske, sta cu sad, nema ko na proslim verzijama da pozovem pomoc??? pomagajte ljudi da mogu nastavit...
osto sam bez goriva par km prije benzinske, sta cu sad, nema ko na proslim verzijama da pozovem pomoc??? pomagajte ljudi da mogu nastavit...