Član
Jesam ja, kontao proletiti dok se spustalo jer sam bio u naletu, al ono prc, nevidlji zid i krk :lol::lol:
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Jesam ja, kontao proletiti dok se spustalo jer sam bio u naletu, al ono prc, nevidlji zid i krk :lol::lol:
Yellow je napisao(la):@phantom kako to
Yellow je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Jesam ja, kontao proletiti dok se spustalo jer sam bio u naletu, al ono prc, nevidlji zid i krk :lol::lol:
Identično se i meni desilo, i odmah, motor u kvaru......
Jel ikom nestalo goriva? kako se otključava ovo da može ići 120?
ma jebes modove,uzitak je igrat pravo bez iceg,dobra igrica_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Yellow je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Jesam ja, kontao proletiti dok se spustalo jer sam bio u naletu, al ono prc, nevidlji zid i krk :lol::lol:
Identično se i meni desilo, i odmah, motor u kvaru......
Jel ikom nestalo goriva? kako se otključava ovo da može ići 120?
Pa onda krene da se gasi, pa nece da upali:lol:
Trebas ubaciti mod, sad cu naci link.. eto postavio fantom..
YUgisa je napisao(la):I meni je sad u trenutku dosadila... Nisam uspevao nikako da zaustavim to smaranje sa kljucem pa sam resio da je reinstaliram i da naknadno ubacim samo save sto sam igrao i uspesno sam ubacio i udjem u igricu i kliknem na to da ocita i kad ocita vrati me na pocetak kada sam poceo da igram... :icon_cry:
0g1 je napisao(la):YUgisa je napisao(la):I meni je sad u trenutku dosadila... Nisam uspevao nikako da zaustavim to smaranje sa kljucem pa sam resio da je reinstaliram i da naknadno ubacim samo save sto sam igrao i uspesno sam ubacio i udjem u igricu i kliknem na to da ocita i kad ocita vrati me na pocetak kada sam poceo da igram... :icon_cry:
ako hoces poslacu ti ja save jedan
Nexus je napisao(la):Izgleda da ovdje treba crack sacekati, jer s ovim key problemom nema rjesenja