Sljedeca prica... nikada za ovo vrijeme koje vozim, nisam bio zaustavljen, nit sam udario, nit sam imao prekrsaja... I sta se desi veceras... izlazim u rikverc sa parkinga, preko puta mene neki starac u Ford Courieru starom sa kojim je poceo kasnije izlaziti.... Ja sam prvi krenuo, dodjem do pola... krenuo i on, pa stane nekako... stojimo oboje, i ja da krenem, da pustim kvacilo i da izadjem sa parkinga... odjednom udarac od pozadi... izadjem... iznerviram se... kuka me dosta puno spasila, jer bi otislo dosta vise da je nisam imao... Kasnije on govori da mi je to bilo tako, zali se sto je njemu malo ona metalna karambolka uduljena, i ne vidi cime me on udario, da bi policajac konstantovao da mi je ovo ispod razbio stopom, a na njemu mala ogrebotina... Gospodin se nije htio nagoditi i na insistiranje policajaca... tako da je ostalo jedino da se uzme zapisnik... Gospodinu je naplacena kazna, a ja se nadam da cu naplatiti stetu od njegovog osiguranja i time srediti ovo... Sada se valja petljati sa papirima :icon_mad:, ne mozes biti pametan nikako... vozis bez problema od kako polozis i onda te neko drugi klepi... I nije me vidio, mrtvi ugao... e vala ako po noci ne mozes vidjeti svjetla...Svaka cast i dvojici policajaca na korektnosti oko svega, imaju od mene pice cim se ovo rijesi