Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Taj blue.. nemam pojka ali identican sqmo sa kablom radi .. skines fiat ecuscan I kupis taj kabl I to je to a da se ti ne bi pegpao te kablove mozes naci I ja piku oko 50 KM cener gore cener dole
Pozdrav, taj BT ?? nako nije los ali nije ni dobar vise je sminka fino radi na xp ali sa w7 vec se treba zafrkavati imao sam ga, prodao i nabavio na kabal. Preporuka kabal zakon
Za Fiata je odlican,imam ga ja,radi na android aplikaciju,ja koristim ScanMaster Lite i Torque na android-u,a radi i na win 7 preko FiatEcuScan-a i ostalih programa na obicni BT adapter... E sad naravno ne ocekuj čuda,ali vrijedi imati,bez problema možeš očitati parametre,greške koje takodje možeš i brisati...
Za Fiata je odlican,imam ga ja,radi na android aplikaciju,ja koristim ScanMaster Lite i Torque na android-u,a radi i na win 7 preko FiatEcuScan-a i ostalih programa na obicni BT adapter... E sad naravno ne ocekuj čuda,ali vrijedi imati,bez problema možeš očitati parametre,greške koje takodje možeš i brisati...
ja sam narucio i takav, i kkl vag za alfu, trebao bi elm raditi ali citam negdje da podrzava dizele tek od 2004.-e. E sad ne znam sta to tacno znaci:icon_question:
cijena 25e je previse, ja sam platio 18KM, istina kineski,ali mislim da je i taj od 50KM kineski