Elaborat za ATEST

Elaborat za ATEST

...e ovako, vec mj dana cekam j... Registraciju golfa....posto sam stavio 1.8t 110KW, nedaju mi atest jer traze elaborat....jer je taj motor jaci od bilo kojeg gti-a u mk1.

Meni treba neko tko je to vec radio, da mi posalje neki primjer ili da mi napravi, sasvim svejedno....ja imam covjeka koji to sve moze podpisati,(ali nikad nije to radio pa nezna kako to ide)

Dajte ljudi pomozite, pokusajte samo zamisliti 1.8t u mk1,umjesto da se zabavljamo na cesti on lezi u garazi mj. dana...;);)

Hvala unaprijed:cool:

Legend
Drug... Elaborat koji ti traze je za ispitivanje automobila s tim motorom...
To znaci ne mozes ti napraviti i da ti neko potpise ko ima firmu, elaborat pravi
firma (tj. masinski inzinjer) koja je ovlastena od strane drzave za to po VEC odredjenim standardima...

Ako ti taj neko to zeli potpisati nek se za tebe raspita koja dokumentacija treba za ispitivanje auta,
najvise se fokusiraju na komponente koje nose taj motor sad i na kocioni sistem koji mora da bude perfektan...

Ja cu pokusti tako, napraviti i poslati....jer su mi tako rekli...ti sto rade atest...jer smo ih zvali i pitali....znaci treba mi primjer kako treba izgledati ;)

Legend
Nedavno je momak ubacivao ABFa u mk2, obrati se njemu nek ti pojasni sta i kako, odradio je elaborat, upisao i atestirao motor u saobracajnu..

https://www.facebook.com/tarik.kuko?fref=ts

pozz ;)

Legend
.nOKe je napisao(la):
Nedavno je momak ubacivao ABFa u mk2, obrati se njemu nek ti pojasni sta i kako, odradio je elaborat, upisao i atestirao motor u saobracajnu..

https://www.facebook.com/tarik.kuko?fref=ts

pozz ;)

nOke... ja sam Kuki poslao urnek Elaborata o izvrsenim radovima, ako je to potrebno poslat cu i Marku...
taj elaborat popunjava i ovjerava ovlasteni servis koji je NAVODNO izvrsio ugradnju... ;)

al druga stvar je elaborat o ispitivanju automobila za navedeni motor, jer se radi o velikoj razlici u kw...
o tome sam pisao u prvom postu...

Marko... posalji ti meni svakako meil ili na FB zahtjev da ti posaljem ovaj urnek pa vidi moze li tako... ;)