el podizaci golf 2 stari tip, na novi tip vrata

el podizaci golf 2 stari tip, na novi tip vrata

Član
SAMO ME INTERESUJE, NABAVIO SAM EL PODIZACE OD GOLFA 2 FABRICKE, DZABE MI IH COVJEK DAO, OD STARE GENERACIJE, A KUPIO SAM VRATA OD NOVE GENERACIJE, PA ME INTERESUJE MOGU LI SE PODIZACI PREPRAVITI IKAKO DA IH UGRADIM U VRATA OD NOVE GEN. GOLFA 2 DA RADE. POZZ

mislio sam da uzmem 2 podizaca rucna od nove tipe, pa da probam motorice prebacit nekako...

Član
nesto sam radio prepakovao sam jedan le podizac i nisam se nesto puno namucio, ali me samo ovo interesuje, je li se mora ona opruga staviti do motorica i za sta ona sluzi, ja imam 3 je li dovoljno staviti po 1 na oba motorica?;)

Član
danas uzo da radim podizace prepakovo sve stavio na vrata da vidim kako idu, jedan extra radi, a drugi podigne do kraja pa nece, da vrati, ugrije se motoric i nece, posle 20sec. opet probam oce, tako stalno, ja se iznerviram sve rastavim, citav motoric, uzmem nitro razredjivac smirgl papir i trljaj... , kad sam ga sastavio porbam na akom. oce drzim ga 20sec upaljenog u jednom pravcu radi, tako isto u drugom, nije zastajkivo, valjda nece sad opet, a vidicu sutra jos... evo slikuca, vidi se po rukama kakvi su bili iznutra, dobro su ikako radili ;);)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
;)

Član
danas postavio na vrata rade sve, al cim ga napregme do kraja dodje stane i nece nazad, dok ne ostane jedno 10-sec i onda se cuje da nesto zaskripi i onda vrati do dole, onda opet nece, pa sve tako, opet ga rastavio i gledam nesto one cetkice su slabe moze li do njih bit, ne znam sta drugo moze, a kad nije prozor nakacen i kad nije napregnut radi sve extra ne znam sta moze bit, ako je do cetkica od cega mogu mogu li sa nekog motorica od brisaca ili slicno, pomagajte...;)

Član
zapekao ti plasticni zupcanik,,skini poklopac i razradi ga,ali pazi da ga ne slomijes kad ga budes skidao jer ce se skidati tesko.;)

Član
code: KR je napisao(la):
zapekao ti plasticni zupcanik,,skini poklopac i razradi ga,ali pazi da ga ne slomijes kad ga budes skidao jer ce se skidati tesko.;)

skinuto je sve, sve sam rastavio, i unutrasnjost rotor i stator sve cetkice na onoj plastiki, a nezz onaj plasticni sam lako skinuo, a nezz, moze svasta bit...:icon_question:

zna li iko sta moze jos bit uzrok ovome?