yosma je napisao(la):Zna li ko način da ne plaćam više BHT,koji će mi K**** kad sam samo utakmice gledao,a oni ni reprezentaciju izgleda neće više prenositi..
Sto slaga da placa pretplatu
smajke je napisao(la):yosma je napisao(la):Zna li ko način da ne plaćam više BHT,koji će mi K**** kad sam samo utakmice gledao,a oni ni reprezentaciju izgleda neće više prenositi..
Sto slaga da placa pretplatu
plaća svako ko ima fiksni telefon:icon_mad:
yosma je napisao(la):Zna li ko način da ne plaćam više BHT,koji će mi K**** kad sam samo utakmice gledao,a oni ni reprezentaciju izgleda neće više prenositi..
sub3r je napisao(la):yosma je napisao(la):Zna li ko način da ne plaćam više BHT,koji će mi K**** kad sam samo utakmice gledao,a oni ni reprezentaciju izgleda neće više prenositi..
znam ja.... iskljuci fiksni telefon
yosma je napisao(la):sub3r je napisao(la):yosma je napisao(la):Zna li ko način da ne plaćam više BHT,koji će mi K**** kad sam samo utakmice gledao,a oni ni reprezentaciju izgleda neće više prenositi..
znam ja.... iskljuci fiksni telefon
Ma izgleda da u Moja TV ne ulazi pretplata,u onom paketu sa kablovskom,pa mi je izgleda jedino to rješenje.Samo mi je sad žao,jer kablovska stvarno nije loša,Arena,Supersport,2x Eurosport itd,itd...
pajooo je napisao(la):neznam ima li gdje ova tema..al nevezano za temu , nego znate li vi da li ce ko prenositi.Poznato nam je da vise ni hayat ni niko ne prenosi..
Bilo na internetu ili ovako..da li ce biti gdje prenos?
emir_89 je napisao(la):stvarno sramota da niko ne prenosi najveci svjetski derbi...
elmir je napisao(la):a raja, kad je taj el clasico derbi? predpostavljam cim je rijec o "el clasico" da je rijec o moja sva najdraza tima.. barsa i real? kad igraju?