EKSTREMNI TUNING NA RUSKI NAČIN

EKSTREMNI TUNING NA RUSKI NAČIN

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nabrijana Lada 2015 kao borbeni zrakoplov
Lada-tuning-1.jpg

Da i u Rusiji postoje maštoviti majstori, najbolje pokazuje ova tunirana prastara Lada 2015. Ova prerada je toliko ekstremna, da je Lada gotovo neprepoznatljiva na prvi pogled. Na njoj je vlasnik najprije uklonio stražnja vrata i onda ugradio 'gullwing' vrata što se otvaraju uvis, kao kod Lamborghinija. Odlučio se također za kombinaciju crne boje karoserije i upadljive narančaste kotače od 18 cola sa gumama dimenzije 225/40.
Lada-tuning-2.jpg

Lada sada ima Porscheove kočnice, Recaro trkaća sjedala, zaštitni kavez te - zamislite, head up displey. On projicira sve najvažnije podatke na vjetrobransko staklo kao na borbenim zrakoplovima. Tu su novi retrovizori, prošireni blatobrani, spušteno ogibljenje, otvori za zrak na haubi motora, zatamnjena stakla, veliko zadnje krilo, crno-narančasta unutrašnjost kao i više mehaničkih poboljšanja. Nema podataka koji je motor u ovoj nabrijanoj Ladi 2015, premda su neki objavili da ima agregat sa dva turbo punjača.
 
Član
Jedino mi se boja svidja a ostalo... jedino sto je zanimljivo sto je ovo LADA!!!:)
 
okej lada izgleda strava...ali brkaju se gullwing i lambo vrata..."...cit: onda ugradio 'gullwing' vrata što se otvaraju uvis, kao kod Lamborghinija..."
lambo vrata se i zovu prema lamborghiniju i ovo na slici jesu lambo vrata...gullwing vrata su izgleda kao galebova krila...kao na slici dolje...

p.s. ali lada stvarno izgleda prejako, george dont be mad about this...
 
Član
Meni je ova Lada do yaya, radiej bi ovu LAdu imao nego nekom Mercedesa CL-a majke mi mile....pogotovo sto mislim da ovo koljeeeeee :D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top