ehhh...pomoc ljudi

ehhh...pomoc ljudi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ima u travniku vlasnik benzinskih pumpi ECOTOK golfa V R32 i ja se raspitivao pitao ovog radnika jednog(ja dobar s njim) jel na prodaju kaze jest sad NEAM pojma dalje.. momak mi kaze haj da cujes zvuka haj reko jbt kad stisni papucicu U PM!!!! nema ono je auto;):spam::spam: extra i izgled 18-ke na njemu ma ludilo majkemi

sto volim ljude s finim ukusom nemoj da odustanes od te potrage i pusti se drugih marki sve su one nista prema r32 samo vjerujem da ti je 36 000 malo para za takvo auto ako ne nadjes r32 ganjaj gtia 5icu makar

Član
Ih to ti se bas mora posreciti da ubodes kad neko odluci da proda.. Pogledaj vani sta ima,da uvezes

Član
ajoj buraz..pa koda trazim bugatija jebote ..niko ga nema...

ma nema samo DAS AUTO..ostalo nezanima me...

ajojjjjj ljudi nemogu da vjerujem da je nema u bih na prodaju....ali dobra vijest ima jedna u sloveniji haha ....jojjjjj stari...

Početnik
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=98409082&__lp=33&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&doorCount=TWO_OR_THREE&lang=en&pageNumber=2

Član
Taj plavi se nekad vozao po sa i njegov vlasnik je baotic nekadasnji golman mlade reprezentacije i zelje... e upravo tu V r32 je nanizao ovaj plavi coupeac...

Član
badboy je napisao(la):
ajoj buraz..pa koda trazim bugatija jebote ..niko ga nema...

ma nema samo DAS AUTO..ostalo nezanima me...

ajojjjjj ljudi nemogu da vjerujem da je nema u bih na prodaju....ali dobra vijest ima jedna u sloveniji haha ....jojjjjj stari...

Naravno da je nema, znaju ljudi sta je krs pa ne uzimaju :D

Alden_SA je napisao(la):
Taj plavi se nekad vozao po sa i njegov vlasnik je baotic nekadasnji golman mlade reprezentacije i zelje... e upravo tu V r32 je nanizao ovaj plavi coupeac...

To se cijeni... mogu mislit osjecaja ;)

Član
buraz kako za koga ...ona za mene nije krs...pogotovo hgp masina...

a osim toga trazim je zato da bi napravio twin turbo masinu ..eto sto...

znaci r32 sa jednih 500 konja tako nesto...to mi je cilj ..pa vidjet cemo ...

u pregovorima sam sa slovenijom ..:cool:

Član
Zezam se ja drug, ovdje su prepucavanja izmedju clanova, da je vw krs, fiat krs i tako dalje, ne shvataj to licno, i sretno ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.