CocaCola je napisao(la):prelijep mercedes. extra ocuvan.
evo posto si rekao da zelis znati sta sve moze imati w210,ja cu ti nekoliko stvari nabrojati:
grijanje-hladjenje sjedala, multikonturna sjedista, memorija prednjih sjedista, parking senzore naprijed i pozadi, navigacija, automatsko zatamnjivanje retrovizora, xenon, webasto grijanje, tempomat, telefon, siber, euro-kuka. postoji jos mnogo stvari, ni sam ih ne mogu sve popamtit ali eto posto si mercedes fan, da znas sta sve moze sadrzati tvoj model.
pozdrav
w210 je napisao(la):CocaCola je napisao(la):prelijep mercedes. extra ocuvan.
evo posto si rekao da zelis znati sta sve moze imati w210,ja cu ti nekoliko stvari nabrojati:
grijanje-hladjenje sjedala, multikonturna sjedista, memorija prednjih sjedista, parking senzore naprijed i pozadi, navigacija, automatsko zatamnjivanje retrovizora, xenon, webasto grijanje, tempomat, telefon, siber, euro-kuka. postoji jos mnogo stvari, ni sam ih ne mogu sve popamtit ali eto posto si mercedes fan, da znas sta sve moze sadrzati tvoj model.
pozdrav
Da sve to moze u moj auto nikada ne bih rekao,po ovome moj ima neku standardnu opremu :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Hvala za ovu informaciju.
boss_C200 je napisao(la):ova oprema u tvom W210 je pojam za neka nova vozila druge marke..
sub3r je napisao(la):nema mene sta zaboljeti..ja vozim Golfa 1.4 benzinca
samo kazem..ne moze nikad biti startan kao GTI
a na otvorenom,moguce da je druga prica