dvije osobe povrijeđene(na raskrsnici kod franjevackog samostana)

dvije osobe povrijeđene(na raskrsnici kod franjevackog samostana)

Član
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8:30 sati u ulici Franjevačka, na raskrsnici kod Franjevačkog samostana sv. Petra i Pavla u Tuzli, dvije osobe su zadobile povrede i pričinjena je velika materijalna šteta na automobilima.

Kako saznajemo na mjestu događaja, u saobraćajnoj nesreći su učestvovali T.A. (43) iz Tuzle koji je upravljao automobilom ˝Fiat Marea˝(021-J-473) i O.S. (25) koji je bio za upravljačem automobilom ˝Seat Cordoba˝ (734-K-508).

Prema nezvaničnim informacijama do saobraćajne nesreće je došlo kada je ˝Fiat Marea˝ krećući se jednosmjernom ulicom od zgrade Socijalnog u smjeru mosta Kipovi, oduzevši prvenstvo prolaza, udario u automobil ˝Seat Cordoba˝ koji se kretao iz pravca Skvera ka južnoj magistrali. Od siline udara ˝Seat Cordoba˝ je udario u automobil ˝WV Jetta˝ (837-J-351) kojom je upravljao H.A. iz Tuzle, a koji je u trenutku nesreće skretao iz pravca južne magistrale ka Narodnom pozorištu Tuzla. U saobraćajnoj nesreći povrede su zadobili T.A. i O.S. Povrijeđeni su prevezeni u UKC Tuzla gdje im je ukazana pomoć. Uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici policije PS Zapad.
 
Legend
i ne cudi me da niko prije nije zalijepio,zaj*ana raskrsnica sa puno prometa a semafori naravno ne rade vec godinama:icon_mad:
 
Top