Super Moderator
edoze je napisao(la):allroad je napisao(la):odkud znas da ovi voze u brzimedoze je napisao(la):e da ti kazem,lexus i patrol imaju sporu redukciju,ne mogu u brzoj nista zato sto dizu motor na velike obrtaje,da je ukljucena spora izasli bi bez problema,jer tada dzip radi kao traktor,s sporo ide al ima veliku vucnu snagu na malom broju obrtajaallroad je napisao(la):dobro DSC jest dobar program nema sta.... al brate vidi se da BMW ide sporije od ostalih... a ovaj u A6 nema ni ESP kolko sam ja vidio... jedino ovaj BMW ima neki program stabilnosti i onaj volvo sa pogonom na prednje tockove...
quattro rules
evo meni najbolji video na youtube ...
http://uk.youtube.com/watch?v=0-FLbgL7KKQ
who's the best ? Allroad !! yea
ne moze me niko ubijedit da nije tako,jer sam ja to osjetio,na snijegu
i ML ima ''low range'' pa opet u usporedbi sa allroad nemoze nista
raspitaj se sta je spora a sta brza redukcija,sa sporom ne mozes vozit vise od 10-tak kmh,zato sto se vozi samo u prvoj,niz nagib motor koci,ides 2-3kmh maximalno,na ler-gasu,znaci nekih 700-800obrtaja,zavisno od vrste motora,zategnutosti sajle i slicnih stvari,uz uspon ides 5-6kmh na 1000-1500 obrtaja,meni nijednom nije nimalo proklizao,a vozio sam u gepeku 350kg,bez lanaca...vozio sam se u syncru,passat,prokilizava prazan uz to brdo,zato sto mu treba bar 2500 obrtaja da izadje,i moras imat zalet...raspitaj se malo sta je redukcija,svaki poznavalac terenaca ce ti rec da je syncro,quattro i ostalo pravljena ZA KISU,samo zbog toga sto nemaju redukcije,na snijegu su nemocni,jer zahtijevaju vece brzine od terenaca,sto smanjuje upravljivost,kontrolu i jos stosta...
sta se imam raspitivat znam sta je spora redukcija :icon_eek: