hehe mislim da je mislio na snimanje kad se ustelim
hajmo onda pucati taj car care , pisite mjesta al da se vecina slozi da je tu najbolje a ja odem i snimi a ja sto znam iz svog iskustva cu isto objaviti
Ma da, stim da ides u pravom smjeru, pratim sta i kako radis
Sto se tice ovog, moze se tu dodati i chiptuning naravno (samo se nadam da te nece "kupit" pa da svakog hvalis
hahah)
Ugl.. nezahvalno je to znas poprilicno, znas kako je kod nas 100 ljudi 100 cudi, sigurno da ce tu uvijek biti ZA i PROTIV, jer svi smo mi imali bar jedno negativno iskustvo sa nekim od majstora, prodavaca, ...
Sto se mene tice, ja auto odrzavam kod Amara u Butmiru (GTI servis), zadovoljan sam cijenom, uslugom i sveukupni dojam je da momci rade OK.
Sto se dijelova tice, obicno to oni dole uzimaju, sad kod koga nisam 100% siguran, znam da je nesto u SIM IMPEXU, nesto u FAREXU (el komponente)
Sa MOTOREXom ili KAREtom nemam nekih iskustava, ali to su vjerovatno najpristupacniji auto dijelovi sto se KS tice..
Sa lakirerima nemam iskustva, ako neko ima nekog da je bas dobar lakirer a da nije precijenjen, rado bih odvukao auto za par sitnica..
Folije, Mirza Causevic definitivno, sve pohvale za njegov rad
Xenon i te sitnice, Edo u Robotu, nemam sta pricati, vecina zna Edu i znaju sta i kako radi..
Pored njega, Liga svakako, covjek je pedantan, uredan, zna sta i kako radi, u to ne treba ni ulazit..
Spura, Auto delta ili dole na u binjezevu gdje je AldinSpura radio (ne mogu sad da se sjetim kako se zove servis)
Ugl, sta god ti bude od info trebalo, javni se za kafu pa mozemo rastabiriti..
pozz