sub3r Član 12.12.2011 #31 ja bih jaguara, to cu reci prije i nego pogledam klip :icon_smile: kao sto i rekoh, jag najbolji... nigdje se ne trkam
ja bih jaguara, to cu reci prije i nego pogledam klip :icon_smile: kao sto i rekoh, jag najbolji... nigdje se ne trkam
Porschefan Član 12.12.2011 #33 Nisam odavno bio aktivan na forumu ali ovakve rasprave tipa "meni je taj i taj favorit i zato je najbolji..." su mi uvijek bile vrh... :icon_smile:
Nisam odavno bio aktivan na forumu ali ovakve rasprave tipa "meni je taj i taj favorit i zato je najbolji..." su mi uvijek bile vrh... :icon_smile:
OggyBoy Član 12.12.2011 #34 Porschefan je napisao(la): Nisam odavno bio aktivan na forumu ali ovakve rasprave tipa "meni je taj i taj favorit i zato je najbolji..." su mi uvijek bile vrh... :icon_smile: Kliknite za proširenje... Sva sreća pa i ostane samo na raspravi, niko neće da se naljuti i ode i kupi baš to što toliko hvali.
Porschefan je napisao(la): Nisam odavno bio aktivan na forumu ali ovakve rasprave tipa "meni je taj i taj favorit i zato je najbolji..." su mi uvijek bile vrh... :icon_smile: Kliknite za proširenje... Sva sreća pa i ostane samo na raspravi, niko neće da se naljuti i ode i kupi baš to što toliko hvali.