Član
guru je napisao(la):Ovo sve gore napisano liči ni na već viđene i proživljene priče i događaje iz proteklih 6 godina lupanja po bubnjevima velikih obećanja (izuzevši 2005. i 2006. donekle) i malih trčica na kraju.
Ljudi moji može li mi tko reći tko je toga Paula Fischera doveo u Osijek jesenas? I tko je to?
Zar vi još uvijek uspjevate vjerovati u takve bajke??????????
Bajke na Balkanu još nisu nikada viđene ni u jednoj sferi života, pa neće biti ni u ovoj.
pozdrav care!!!!!!
Paul Fischer je covjek koji je došao iz londona prije nekih 3 god i pratio je naš streetrace...imao je dobru ideju tj ima je i još i ostvario ju je ali nažalost u drugoj državi tj preciznije u Mađarskoj((zašto to nije ostvareno kod nas necu pisati ali znam iz prve ruke jer sam u tome od pocetka stvaranja ideje))
nije nikakva bajka i muljaža,,sve informacije imaš na www.cedrag.com i na
http://pf501.com/bigdogs/,,,sve je još u izradi jer je g.Fischer momentalno odsutan,,,ukratko,taj covjek je dogovorio ove godine određen broj evenata u Mađarskoj sa BIG DOGS-ima,nezvanicno krecemo u 4 mjesecu i imamo kalendar evenata tj datume,sve ce biti na cedragu kad stigne napisati
...nitko,napominjem NITKO s prostora bivše nema nikakve veze s Big Dogsima, da nebi bilo zabune, isto kao što ni g.Fischer nema NIKAKVE veze s Drag Master,,,,da skratim na kraju,,,tko od organizatora nekog eventa u hr,sr,bih i sl. želi vidjeti te aute a ima ih 10 za sada slobodno može kontaktirati g.Fischera i dogovoriti se s njime
PITANJE za organizatore AKENIGMA,DRAG MASTER I OSTALE,,,,IMAMO LI KAKVE DATUME ILI PO STAROM OBICAJU BIT CE OBJAVLJENO U 5 MJESECU???
pozdrav svima i uređujte glave i ventile)))