Član
sretno u radovima samo lagano kakav je bio sad već ide na bolje i kulturnije
bmwscaner je napisao(la):rastavljaj farove i operi fino sve i sastavi nazad
skini to govno sa haube
skini to govno sa gepeka
felge su ok samo distancere nabaci da se popuni do rubova
zasto ti njuska malo heravo stoji kao da je udareno auto bilo i to fino? promjeni bar tu lajsnu ispod farova da se izravna malo
i kakav je to prednji branik nije mi poznat nikako na slici?
tiger004 je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):rastavljaj farove i operi fino sve i sastavi nazad
skini to govno sa haube
skini to govno sa gepeka
zasto ti njuska malo heravo stoji kao da je udareno auto bilo i to fino? promjeni bar tu lajsnu ispod farova da se izravna malo
farovi su oprani i fino izgledaju ne znam zasto izgledaju da su prljavi na slic...govno sa haube skinuto danas:lol:
na gepek ce ici spoljler ali malo ljepsi...
da bio je udaren malo u blatobran i u cosak haube, ali uskoro ce vjerovatno komplet na farbanje pa ce se to sve fino da izravna i postavi sve na svoje mjesto, a i ice obrve povis farova...
ove slike su eto samo tako postavljene da vidim sta kazu forumasi, a do proljeca bi trebao da izgleda dosta drugaciji ako bude sve islo po planu..pozz
samo govorim da nezaboravis a kockica kakva je god moze se naopraviti da bude dobar auto ako trebas sta od djelova zovi nadjem sve sta treba i molim te skini te folije sa zadnjih stakala izgleda kao da su 2 auta zaljepljena jedan za drugi kocku ili zamraci cijelu ili nemoj dirati nikako moj prijedlog i nabavi nedje M tech I branike kao sta su bili na mom crvenom bmw nesto najljepse za kockicu uski stoptiger004 je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):rastavljaj farove i operi fino sve i sastavi nazad
skini to govno sa haube
skini to govno sa gepeka
farovi su oprani i fino izgledaju ne znam zasto izgledaju da su prljavi na slic...govno sa haube skinuto danas:lol:
da bio je udaren malo u blatobran i u cosak haube, ali uskoro ce vjerovatno komplet na farbanje pa ce se to sve fino da izravna i postavi sve na svoje mjesto, a i ice obrve povis farova...
ove slike su eto samo tako postavljene da vidim sta kazu forumasi, a do proljeca bi trebao da izgleda dosta drugaciji ako bude sve islo po planu..pozz
Schumi je napisao(la):Po onoj slici iz oglasa ja sam mislio da je puno bolja,ali bila je kršina ustvari..Već sad si uradio dosta posla i puno bolje izgleda,a kakav je to prednji branik,nisam dosad vidio takav ni na jednoj kockici ?
Bolje bi ti bilo da si kupio moju
Slučajno ako naletiš na hladnjak za 1.8 motor javni molim te,treba mi.
Sretno u nastavku radova !
bmwscaner je napisao(la):samo govorim da nezaboravis a kockica kakva je god moze se naopraviti da bude dobar auto ako trebas sta od djelova zovi nadjem sve sta treba i molim te skini te folije sa zadnjih stakala izgleda kao da su 2 auta zaljepljena jedan za drugi kocku ili zamraci cijelu ili nemoj dirati nikako moj prijedlog i nabavi nedje M tech I branike kao sta su bili na mom crvenom bmw nesto najljepse za kockicu uski stoptiger004 je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):rastavljaj farove i operi fino sve i sastavi nazad
skini to govno sa haube
skini to govno sa gepeka