sub3r Član 17.02.2012 #1 Ima li neko da ide ovu relaciju uskoro, da mi povuce neku sitnicu. Tacnije, radi se o maglenkama, znaci nista tesko. hvala
Ima li neko da ide ovu relaciju uskoro, da mi povuce neku sitnicu. Tacnije, radi se o maglenkama, znaci nista tesko. hvala
ervin_86 Član 17.02.2012 #2 sub3r je napisao(la): Ima li neko da ide ovu relaciju uskoro, da mi povuce neku sitnicu. Tacnije, radi se o maglenkama, znaci nista tesko. hvala Kliknite za proširenje... Ako se ne snadjes javi mi da ti ja sredim prevoz. Poznajem vozace koji voze relaciju Cazin-Sarajevo svaki dan tako da im je Donji Vakuf usput.
sub3r je napisao(la): Ima li neko da ide ovu relaciju uskoro, da mi povuce neku sitnicu. Tacnije, radi se o maglenkama, znaci nista tesko. hvala Kliknite za proširenje... Ako se ne snadjes javi mi da ti ja sredim prevoz. Poznajem vozace koji voze relaciju Cazin-Sarajevo svaki dan tako da im je Donji Vakuf usput.
ervin_86 Član 17.02.2012 #4 sub3r je napisao(la): e bas ti hvala druze, sacekat cu dan-dva, pa ako ne bude nista javim ti Kliknite za proširenje... Nema problema.
sub3r je napisao(la): e bas ti hvala druze, sacekat cu dan-dva, pa ako ne bude nista javim ti Kliknite za proširenje... Nema problema.