Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):A sta je kriticara na ovom forumu, sto se ne zaposlite u kakvim auto industrijama kad ste vec tako pametni! Pa kako ne shvatate da tehnologija napreduje iz dana u dan, veoma ubrznao, i samim tim se sve vise razvijaju novi modeli, ubacuje nova tehnologija i ostala sranja! Sve to je samo zbog konkurencije, napravi mercedes cls, pa vw passat cc pa audi a7 pa porsche panameru, pa mislim i lud vidi da je sve to isto sranje drugo pakovanje! I zato svi ti gigatni prave sto vise razlicitih modela da pokriju sve ssegmente i klase! Al eto jedan bosnjo nadje se i kaze glupa a klasa, r klasa, ili ovde sto popljuvase audija! Mislim ne kontam vas nikako ali ne bitno! Pa na razvijanju ovih auta su ucestvovale hiljade ljudi, i sad nadje se jedan pametnjakovic koji popljuje rad hiljadu strucnjaka, ma daj . . . .:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
takvi stručnjaci razviše i staru A2-cu, pa gdje završi?
ne mora značit ako su stručnjaci, da su uvijek u pravu, i da im je svaki model pun pogodak...
sub3r je napisao(la):mali_cviko je napisao(la):slažem se sa DLS-om, da je ovo jedna velika glupost...
kao prvo, protivnik sam trocilindričnih motora, jer imaju neuravnotežen rad, i tresu se...samim tim nemaju ni ravnomjernu snagu...pa bolje i 2, nego 3 cilindra...
dalje, audi je u zadnje vrijeme poceo dosta s glupim modelima, poput A7, A5 s 5 vrata, onda ovaj A1, koji je najgluplje nešto što su mogli napravit, jer je dosta starija konkurencija, ispred njih po pitanju samog dizajna...
:lol::lol::lol:
a jel to ne mogu imat svoje mišnjelje?
kakve ovaj komentar ima veze sa stručnošću, molim te lijepo?
a dalje, imao sam priliku, do sad provozat više modela audija, i jednostavno mi nisu nikad legli...svi su isti i monotoni...ništa posebno
ko sto ovdje vidim većina pljuje po francuskim vozilima, talijanskim vozilima, šta bih ja njima trebo reć?
jednostavno svako ima svoj ukus i svoje mišljenje...a ti ako misliš da si pametniji, brate dragi zaposli se onda i ti u audi...