shone190 Član 30.12.2014 #121 Jos nesto sitnica ispeskareno i plastificirano, a stiglo i kuciste vodene pumpe koje ce ici na isti tretman
Jos nesto sitnica ispeskareno i plastificirano, a stiglo i kuciste vodene pumpe koje ce ici na isti tretman
shone190 Član 13.01.2015 #124 Stiglo jos delova, ispravan sat posto je moj zezao, srafovi za raznorazne komponente, kao i set nosaca za kablove.
Stiglo jos delova, ispravan sat posto je moj zezao, srafovi za raznorazne komponente, kao i set nosaca za kablove.
shone190 Član 20.01.2015 #126 Jos nesto sitnica, a i isti volan samo veci 5cm u precniku posto je onaj prethodni premalen
shone190 Član 27.01.2015 #127 Stigli neki delovi sa peskiranja i plastificiranja, a i nesto od novih delova.
allroad Super Moderator 01.02.2015 #131 Sve super, samo bi jos bolje bilo kad bi neke stvari detaljnije objasnijo, ne znaju bas svi sta je sta
Sve super, samo bi jos bolje bilo kad bi neke stvari detaljnije objasnijo, ne znaju bas svi sta je sta
shone190 Član 11.02.2015 #132 Jedva da imam vremena da izbacim slike, jos kad bih i objasnjavao sta je sta, dokle bih stigao Wire protection
Jedva da imam vremena da izbacim slike, jos kad bih i objasnjavao sta je sta, dokle bih stigao Wire protection
enesss Legend 11.02.2015 #133 milina ce to sve cisto novo biti sklapati , svaka cast sretno u nastavku
shone190 Član 21.02.2015 #134 Skinut zadnji trap. Izvadjeni silen blokovi i napravljen novi nosac amortizera posto je pukao navoj prilikom skidanja. Peskareni i plastificirani svi delovi koji nose gibnjeve, a peskirane i stavljene u prajmer sarke vrata i haube
Skinut zadnji trap. Izvadjeni silen blokovi i napravljen novi nosac amortizera posto je pukao navoj prilikom skidanja. Peskareni i plastificirani svi delovi koji nose gibnjeve, a peskirane i stavljene u prajmer sarke vrata i haube