Član
Ja sam mjerio svog leona stock mapa...pisao vec o ovome...znaci stock mapa 154ks s tim da je auspuh radjen egr off ...full protok auspuh....a danas radjen custom remap u CarTech...i izmjerili 186ks i 422 Nm
Nije valjda to sve?
Ja sam mjerio svog leona stock mapa...pisao vec o ovome...znaci stock mapa 154ks s tim da je auspuh radjen egr off ...full protok auspuh....a danas radjen custom remap u CarTech...i izmjerili 186ks i 422 Nm
Nije to sve...nismo isli na max...zasad
Na SR se sretnemo aBd
Ja i ti se samo sa dizelima ganjamo
napravićemo humantiranu, samo da izmjeriš ljuticueh, ako bude 50 nacekat ce se valjci mene jos
pa ne javi nam nista
halo ba dobro znam sta mi je covjek rekao za mapu...meni je nevjerovatno da auto od 90 ks izbaci 157 i tacka,odmah sam mu rekao face to face jel ovo ok kaze valjci tako kazu i sta ja mogu,kao prvo lik je extra,drugo uopste ga ne blatim,a i komentar na fb stoji da mapa nije dobro uradjena,uostalom ne vidim potreba za daljom diskusijomTako je..ti marshal, nije to korektno da tako pričaš, čovjek ti dao mjerenje za 5 KM, dobio si rezultat i vratiš se na forum i pišeš u stilu da valjci lažu, da ne valjaju itd..nije to fino
alene kad budes ovdje javi se slobodno pa ti probaj auto,jbg ja ne znam vozitiPa ne zna covjek voziti
Haha valjci izbazdareni vrhunski, stock mape to pokazuju, istestirano bruku auta sa stock mapama
1.9 TDI od 90 konja ne moze bez vece turbine i dizni preko 120 KS
pa da ga je Ayrton Sena rahmetli chipovo