CUPRA SX Član 16.03.2016 #61 Ja sam jucer bio kod njih i momak mi govori da ce biti u toku sedmice sve montirano i spremno. Svaka cast
Ja sam jucer bio kod njih i momak mi govori da ce biti u toku sedmice sve montirano i spremno. Svaka cast
CUPRA SX Član 16.03.2016 #64 DSA je napisao(la): Evo stavljeno u pogon sve..samo gužva svi hoće da mjere prvi dan Kliknite za proširenje... Imas li broj da se narucimo, ja jucer nisam uzeo vizitku a covjek mi je davao
DSA je napisao(la): Evo stavljeno u pogon sve..samo gužva svi hoće da mjere prvi dan Kliknite za proširenje... Imas li broj da se narucimo, ja jucer nisam uzeo vizitku a covjek mi je davao
marshal Član 16.03.2016 #65 allroad je napisao(la): ja sad poslo poruku na fb da vidim kad mogu doci Kliknite za proširenje... Brate guzva je drama.ja sad zvao kaze zovi za 2do 3 sata
allroad je napisao(la): ja sad poslo poruku na fb da vidim kad mogu doci Kliknite za proširenje... Brate guzva je drama.ja sad zvao kaze zovi za 2do 3 sata
marshal Član 16.03.2016 #67 Hahhaha ja cu zvati poslije pa valjda uspijem doci na red do vikenda hehhe