G2_1.6B Početnik 27.11.2010 #1 Hehe....evo samo da pohvalim zimski rezim,bolji nego neciji ljetni....:lol: Ako se moze znati ko je radio dizajn posto bi trebalo i meni sad raditi dizajn za jedan forum?
Hehe....evo samo da pohvalim zimski rezim,bolji nego neciji ljetni....:lol: Ako se moze znati ko je radio dizajn posto bi trebalo i meni sad raditi dizajn za jedan forum?
pioneer_09 Administrator 27.11.2010 #3 samo kliknes u donjem lijevom uglu na tuned by webarto i imas sve informacije... kavaze deyo nije zelen.. zakamufliro se
samo kliknes u donjem lijevom uglu na tuned by webarto i imas sve informacije... kavaze deyo nije zelen.. zakamufliro se
melvin Član 28.11.2010 #9 Death_beat je napisao(la): neki snijeg..poranili ste, pripremite mechavu kakvu za decembra ))) Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Death_beat je napisao(la): neki snijeg..poranili ste, pripremite mechavu kakvu za decembra ))) Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
AMK-70 Početnik 28.11.2010 #11 Nisu poranili s snijegom ... kod mene ev cijelo jutro pravo fino pada ....
akka Član 28.11.2010 #13 srdjan014 je napisao(la): Svaka cast, predobro je... Kliknite za proširenje... Slazem se ...extra