Član
Pozdrav svim članovima ovog foruma. Ja sam Nikola iz BL. Trenutno nemam svoj lični automobil ali bi se ta situacija trebala promijeniti u skorije vrijeme pa sam se zbog toga, i još nekih stvari, registrovao na ovu stranicu. Naime, planiram u skorije vrijeme kupovati golfa 4 tdi i čim prije stavljati na njega neke feluge i opruge. Pa sad da ne bi nešto pogrešno uradio kada dođe vrijeme za to odlučio sam da se raspitam unaprijed za neke stvari. Planirao sam staviti na njega nekakve 17-ke ili 18-ke feluge za ljeta i standardne čelične zimske da imam u rezervi. To mogu i sam naći da se nezeznem.
Ovdje sam se prvenstveno mislio informisati oko spuštanja automobila, tj. opruga i gevindi... Zanima me nečije stručno mišljenje, ili iskustvo sa klasičnim oprugama ili sa gevindama i slično. Slabo se razumijem oko toga pa izvinite ako negdje griješim. Uglavnom, da ne dužim, šta mi preporučujete da kupim da bi spustio auto. I da napomenem budžet za ovo dvoje bi mi bio oko 1000 KM. Po mojoj nekoj procjeni sasvim dovoljno.
Pozdrav iz Banjaluke.
Ovdje sam se prvenstveno mislio informisati oko spuštanja automobila, tj. opruga i gevindi... Zanima me nečije stručno mišljenje, ili iskustvo sa klasičnim oprugama ili sa gevindama i slično. Slabo se razumijem oko toga pa izvinite ako negdje griješim. Uglavnom, da ne dužim, šta mi preporučujete da kupim da bi spustio auto. I da napomenem budžet za ovo dvoje bi mi bio oko 1000 KM. Po mojoj nekoj procjeni sasvim dovoljno.
Pozdrav iz Banjaluke.