Član
A sta ako je novija verzija u mene je 1.1 TU motor odvojen mjenjac isto pitanje kao u kolegeaddo je napisao(la):Matej19 je napisao(la):addo je napisao(la):Matej19 je napisao(la):Peugeot 205 polupan kineticki totalno,ima li ikakve alternative ili da pase od nekog drugog auta posto je za ovoga u mene jebeno nemoguce naci polovan a nov boli glava a pitanje je jeli pase posto sam se vec jednom zajebo.
Motor 1.4 44kw 1351 ccm stara verzija u kojem je zajednicko ulje motora i mjenjaca...
I pase li mu komplet instrument tabla od nekog drugog auta,npr 309 ili sta ja znam vec koji sa malo ili nimalo prepravki,hvala unaprijed
Kod tebe ide komplet poluosovina? I kako vidim kataloski samo pase od 1.4 motora od 44kw i 58kw
Jeste u mene ide cijela poluosovina,obe poluosovine su iste duzine...Dakle pase mi i od 58kw motor,to jest GT i CT izvedba po tome katalogu?
To je to ako ti je starija verzija 205-ice, jer kod njih je ista i lijeva i desna poluosovina 715mm duzine, dok je na novijem lijeva i desna razlika u duzini!