dami2580 je napisao(la):evo i od mene jedna mala korisna informacija, disk plocice od golfa 1 pasu na opel vectru 1.6 16v 1999 god. mozda i na druge, al znam da na ovu pasu sigurno
rale7 je napisao(la):Mozeli mi ko reci sta moze sa golf 2 na golf 1 Lijep Pozdrav RAJA :icon_smile:
jusuf je napisao(la):Odgovara li od nekog drugog auta hladnjak klime za Peugeot 307?
Fenix je napisao(la):Odgovara li sa Fiat Brave na fiat bravo hauba maska blatobrani farovi ;D
Fenix je napisao(la):Samo farovi ili sve sto sam nabrajao jutros mi imao jaran udes pa da te djelove nabavim ima bravo al tesko istu boju naci
OggyBoy je napisao(la):Fenix je napisao(la):Samo farovi ili sve sto sam nabrajao jutros mi imao jaran udes pa da te djelove nabavim ima bravo al tesko istu boju naci
Jednom sam pravio Fiat Bravo sa kolegom i uzeo je farove od Maree, a ostalo od čega je stigao, sve paše, potpuno su isti naprijed. Ne znam samo da li godište ima veze i da li je bilo nekih promjena tokom godina, ali mislim da nije, sve je to isti k.....!