Micky Član 14.12.2009 #1 Interesuje me ko u Sarajevu ili oko Sarajeva radi dizne za Tdi motor, znaci klasicni tdi 90ks. , trebao bi mi inf. za ciscenje i stimanje :123:
Interesuje me ko u Sarajevu ili oko Sarajeva radi dizne za Tdi motor, znaci klasicni tdi 90ks. , trebao bi mi inf. za ciscenje i stimanje :123:
SKOYA Član 14.12.2009 #2 Najbolji ti je po meni onaj u Mostrama kod Visokog.Raspitaj se za broj.A u Sarajevu ima sigurno samo ne znam kakvi su im aparati za podesavanje
Najbolji ti je po meni onaj u Mostrama kod Visokog.Raspitaj se za broj.A u Sarajevu ima sigurno samo ne znam kakvi su im aparati za podesavanje
Mrva Član 14.12.2009 #3 Nista Sa, il taj covjek u Visokom sto je kolega spomenuo il u Tuzli taj neki cova sto radi! Sacekacemo tuzlake da se jave, da vidim jel znaju tog ciku. Jel ima iko info za onog Dunu u Kiseljaku... znam da on ima Bosch masinu za ciscenje dizni
Nista Sa, il taj covjek u Visokom sto je kolega spomenuo il u Tuzli taj neki cova sto radi! Sacekacemo tuzlake da se jave, da vidim jel znaju tog ciku. Jel ima iko info za onog Dunu u Kiseljaku... znam da on ima Bosch masinu za ciscenje dizni
Micky Član 14.12.2009 #5 ako mozete nekih vise inf. napisati posto bi trebao jako jako brzo otici to napraviti