Član
ja slusam jucer da ovo sa Iranom nec uticat na visinu cijene nafte,jer ce kao nadoknadit iz ovih ostalih zemalja :icon_rolleyes:
sub3r je napisao(la):Iran nije Irak, bit ce tu jos mnogo mudrovanja i natezanja prije nego objave napad, ako ga ikad i napadnu. Ovo je samo pokazivanje moci. Kako god, ne ide na dobro, ali nista novo.
George je napisao(la):sub3r je napisao(la):Iran nije Irak, bit ce tu jos mnogo mudrovanja i natezanja prije nego objave napad, ako ga ikad i napadnu. Ovo je samo pokazivanje moci. Kako god, ne ide na dobro, ali nista novo.
pa vrati se malo unazad i irak je bio ko sad iran :icon_smile: za 2 večeri su im poklopili sve čime su se imali branit a ostala je samo gerila tako će ti bit i ovde ma neka ko ih je*e
George je napisao(la):sub3r je napisao(la):Iran nije Irak, bit ce tu jos mnogo mudrovanja i natezanja prije nego objave napad, ako ga ikad i napadnu. Ovo je samo pokazivanje moci. Kako god, ne ide na dobro, ali nista novo.
pa vrati se malo unazad i irak je bio ko sad iran :icon_smile: za 2 večeri su im poklopili sve čime su se imali branit a ostala je samo gerila tako će ti bit i ovde ma neka ko ih je*e
sub3r je napisao(la):George je napisao(la):sub3r je napisao(la):Iran nije Irak, bit ce tu jos mnogo mudrovanja i natezanja prije nego objave napad, ako ga ikad i napadnu. Ovo je samo pokazivanje moci. Kako god, ne ide na dobro, ali nista novo.
da, ali sumnjam da ce tako lako proci sa Iranom... zanimam se dosta ovom tematikom, da sam procitao mnogo stvari vezano za ovo, zbog toga i govorim... mada opet, Americkom "demokratijom" je sve moguce... no, kako god... imamo mi i svojih problema za rijesavati :icon_smile:
tipično dječije razmišljanje...rs6 je napisao(la):odoste u politiku, al moram i ovo dodat, uz Iran su Rusija i Kina .....
a svi znamo sta su Rusija i Kina )
ne smiju ameri rokat iran dokle god su ove dvije velesile uz njega !!!